Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podle Vás p. Vaňourku zločiny pácháné z náboženských pohnutek jsou tak nějak přirozené? Proč jsou tyto zločiny specifické hlavně pro jedno obzvlášť mírumilovné náboženství? Máte pro toto nějaké vysvětlení?

2 0
možnosti
Foto

Nemam v nejmensim pocit, ze bychom meli takove veci tolerovat ci ignorovat, jak se pta pan pod vami, ale nemyslim si, ze bychom u zlocinu meli zohlednovat pohnutky a resit jejich "prirozenost". Opravdu mi neprijde prirozenejsi napriklad vrazda z zarlivosti. Vam ano? .... Vezmeme li skupinu obyvatel s nejakym spolecnym rysem a budeme na ni uplatnovat urcite selektivni zkoumani jejich cinu, vzdy si dokazeme zduvodnit temer cokoliv. A to je to, co mi vadi, ze se deje. Ano, muslimove jsou problem. Ale osobne si nemyslim, ze bychom odted meli krecovite resit jen je a hledat si pro to duvody.

0 0
možnosti

Pane Vaňourku, kriminální činy se vyskytují všude ve světě. Ve všech civilizacích. Co to má ale společného se zločiny z náboženských pohnutek? Zločiny motivované náboženstvím máme  tolerovat nebo ignorovat proč? Protože je to tak nějak přirozené v j

2 0
možnosti

A to nejsou žádní teroristé, páchají násilí jen ve vlastní rodině. Jsou prostě takoví umírnění. kdysi se u nás objevovaly články o problémech ve francouzských smíšených rodinách (aneb když holubičku lapají, pěkně jí zpívají, ale potom ji pěkně peříčka počechrají). Už dávno tyto zprávy ustaly. Buď se ta muslimská komunita tak pěkně integrovala, nebo snaha o korektnost dělá divy.

7 0
možnosti

Německo má obrovský problém. Nejsou to jen muslimové, ale také postoj vlády k názorům původního obyvatelstva na ně.

16 0
možnosti
Foto

Dano, souhlasím, jen se bojím, že v tom Německo již dlouho není a nebude samo - Švédsko, Itálie, Francie, VB...

8 0
možnosti
Foto

Zkuste mrknout do cerne kroniky ... mela by byt zatim pomerne cista podle teto vasi teorie ;-)

1 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS