Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak toho samolibého studentíka, bych nevzala ani na odkopání baráku. To taději cikána Zdenka, který má základku a nedokončené učení, ale vím, že je spolehlivý.

0 0
možnosti

J87a37n 26N63o61v40á79k

3. 12. 2014 20:18

Několikrát jsem dělal průzkum tady na diskusích. Mnoho diskutérů přiznalo, že by cigánův životopis ani nečetli.

0 0
možnosti

Je to stejné jako jako kdyby vám nechutnaly třeba rajčata. Budete pořád zkoušet jíst další a další rajčata, co kdyby vám zrovna to milionté zachutnalo?

Evoluce to nějak zařídila a prostě pokud je něco z 95% prohnilé, tak rozumný člověk nebude zkoušet ruskou ruletu.

Kdyby se cikáni snažili, nedělali bordel, nekradli a byli slušní ke svému okolí, tak by tu šanci dostali. To totiž není rasizmus, ale ZKUŠENOST. :-P

7 0
možnosti

vždyť je to úplně jedno, co napíše idnes. Problém je v našich zákonech.

2 0
možnosti

V těch problém není. Ale v aplikaci těch zákonů a jejich vymáhání.

5 0
možnosti
Foto

Hřebíček udeřen do hlavičky. 

+++R^

13 0
možnosti

Co se týká toho vysokoškoláka. No já nevím, ale včera jsem tu narazila na jeden odkaz:

http://www.epravo.cz/top/soudni-rozhodnuti/diskriminace-89703.html

Nějaký cikán vystudoval střední školu a má maturitu. Ale jako dítě musel opakovat rok dokonce i ve zvláštní škole, kde se těm méně nadaným opravdu věnují. IQ mu bylo měřeno opakovaně z důvodu prominutí školní docházky. Byly naměřeny např. hodnoty 45, ta nejvyšší hodnota, která mu byla naměřena, byla 67.

Po zvláštní škole zkoušel dva učnáky, ani jeden nebyl schopný dokončit.

Přesto po pár letech dálkově vystudoval rómskou střední sociální školu v Kolíně, kterou se svým IQ ukončil maturitou.

Tak nevím, jestli se takhle cikánům rozdávají maturitní vysvědčení....Netušila jsem, že existují romské střední školy, existují i romské vysoké školy? Taky bych se bála zaměstnat někoho, kdo vystudoval takto....

35 0
možnosti

..... tzv. Plzeň po cikánsku

14 0
možnosti
Foto

Kritiku otevřeně přijímám, třebas se něco nového naučím :-)

0 0
možnosti

Já jsem se včera na CT dívala na ten dokument. Zaujala mě poznámka, že syn (ten asi 5-letý) musel zůstat doma, nejel na výlet se školkou, protože to něco stojí a oni na ten výlet nemají peníze. 

Ze zkušenosti vím, že ty školkové výlety stojí tak maximálně 100. Pak tam otec říkal, že syn celé dny hraje hry na PS nebo na PC. Sám otec tam používal notebook, PC je tedy asi syna.

Ono záleží na prioritách. Cikáni mají dost peněz na PS a PC pro syna a nechají ho na tom hrát celé dny. Peníze na PS mohli dát do kasičky a platit mu z toho raději výlety. Určitě by si syn užil víc na výletě než doma s paterčatama a hraním her na PC.

Z..rvený stát pro ně nic nedělá.

Opravdu nedělá, jen jim přidělil byt kolem 100 m2, kde veškerý nájem platí město. Nic pro ně nedělá, jen mají každý všední den k dispozici 8 hodin denně 2 ženy, které se starají o celou domácnost.

Nic pro ně nedělá, jen jim platí přídavky na 6 dětí, příspěvek v hmotné nouzi a kdo ví co dál za mimořádné dávky...

Štěstí, že jsem předchozí díly neviděla. Ta maminka si umí jen stěžovat, neumí poděkovat přesto, že od státu dostává celá rodina nadstandardní péči.

Kromě těch 2 pomocnic v domácnosti prý úřad práce platí i tu babičku. Takže vlastní babička se o svá vnoučata nestará zadarmo, nechává si to od státu proplatit.

Prostě typická cikánská rodina....At se stará stát a když ne, tak je zk.rvený a oni za trest půjdou do Kanady.

52 0
možnosti

To bude fajn, jenže oni se vrátí :-/

11 0
možnosti
Foto

"Všichni, co jste jim něco nedali zdarma, či nechcete zaměstnat vysokoškoláka roma, který nemá praxi a neumí jazyk, jste rasisti, protože "bílí" přece vše zdarma dostávají a zaměstnání je jim cpáno horem dolem..."

- Jo, tohle je hezkej příklad takové té primitivní čecháčkovské formy proticikánskýho rasismu. Pipka si tu ukřivděně stěžuje, že si prý cikáni ukřivděně stěžujou. Karma bude vysoká, blbců je tu dost :-)

2 31
možnosti

Ano správně, sama bych si to nedovolila, ale když už jste se tak označil......

16 0
možnosti

Co si mysliš, more, ja bil na pracaku a je to tam samej narcista, nikto mi praci neda a ty tu tady pišeš, že je to moja vyna, ne to neni pravda, my všici ceme pracovat, ja a my bratri, šici, a to nemam visokou, mě stačila tři třídy záklatky, a ne jako vy býlí, devět, jste hlupaci - autore, máte ode mě karmu.

18 0
možnosti

"Generalizace (z lat. generalis, všeobecný, od genus, rod) znamená zobecnění nebo zobecňování. Nejčastěji znamená, že se vlastnosti, zjištěné u jistého počtu prvků nějaké množiny, generalizací přisoudí všem jejím prvkům. Tak se například jednotlivé špatné zkušenosti s příslušníky jisté společenské skupiny generalizují na celou skupinu."

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS