Diskuse

Uřezané hlavy a vypíchané oči bezvěrcům. To chcete Šabatová?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nikde jsem se nedočetl to podstatné. Když já vyjedu do některé muslimské země tak musím dodržovat jejich pravidla hry(oblékání, jídlo apod.). Takže je pro mne normální, že pro muslimy zase u nás mají platit naše pravidla hry. Myslím, že to chceme není rasismus, ale respekt k jiným zvyklostem.

2 0
možnosti

J47o29s74e11f 42T24r78n42k83a

22. 10. 2014 17:32

No muslimů je skoro miliarda ... kolik z nich uřezává hlavy ... Ale hysterie a jednoduchá řešení byly vždy populární ... stejně jako konspirační teorie ... Jen bacha aby jste v tom svatém zápalu nevylili dítě i s vaničkou a nestali se z vás podobní fanatici jako jsou ti které vážení tak kritizujete ...

1 1
možnosti

Tohle je akorát další důkaz skutečnosti, že velkohubé strašení islámem jde ruku v ruce s naprostou blbostí. Autor si jaksi nevšiml, že většina muslimských států považuje Islámský stát za velké nebezpečí a je rozhodnutá s ním bojovat. A hlavně to, že oběti těch strašlivých praktik jsou zase hlavně muslimové. Využít takové tragédie k obvyklé vlně povyku a dalším útokům na neoblíbenou Šabatovou, je projevem stejné zabedněnosti, jakou projevují oni muslimští fundamentalisté. On je totiž blbec jako blbec. A oba mohou být nebezpeční.

2 3
možnosti
Foto

Přečtěte si Korán a hadísy. IS se chová přesně tak,  jako Mohamed,  jediný dokonalý muslim.

1 0
možnosti

a co tak dát vědět muslimům, že tady nejsou vítáni ať jdou jinam !!

1 0
možnosti

Tak neni snad treba rikat, ze  militantni islamiste jsou hovada. To snad odsuzuje kazdy. Ale noseni satku je nejaky ustupek? To se teda smeju. Vzdyt v Egypte se na plazi muzou zenske opalovat normalne v bikinach - myslite, ze to Egyptani povazuji za ustupek ateistum? A kdyby ano - neni to to same, jako noseni satku u nas? A podotykam, ze posledni dobou lze v tech resortech normalne narazit na muslimskou rodinu, uz to neni jen vyhradne zapadni zalezitost.

Porad dokola opakuju, ze v odivani to neni a k nasili lze zneuzit jakekoli symboly nebo nabozenske hodnoty. Svastika budiz nejsmutnejsim dukazem.

Ustupek neni to, ze nekomu milostive dovolim nosit satek. Ustupek by byl, kdybych kvuli nekomu musel menit svoje chovani. Musel bych se omezovat, protoze nekdo ma vetsi prava. A tady bych podotknul, ze zrovna toto neni o muslimech, ale o uplne jine skupine nasich spoluobcanu.

4 6
možnosti

Jak moc je islám mírumilovný se mohli přesvědčit například Arméni na začátku 20. století.. a že se myšlení těchto militantních muslimů (nehážu je všechny do stejného pytle, mluvím o těch agresivních, co jsou nejvíc slyšet) nezměnilo, je možné vidět všude kolem nás.. kdo se nechá, toho bez výčitek převálcují..

5 0
možnosti