Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je škoda, že pod svými dalšími blogy neotevíráte diskuze :-/

0 0
možnosti

Zapomněl jste na ten nejlepší fór a to ten, že její manžel musí buď konvertovat a nebo se musí rozvést. Nemuslim NESMÍ mít za ženu muslimku, o těch dalších majetkoprávních fórech (nemuslim nesmí dětit po muslimovi) ani nemluvím. V souvislosti s výukou je pak zajímavé hlavně to, že musilm je povinen své děti vychovávat jako muslimy.

4 0
možnosti
Foto

Koukám, že u nového blogu je raději zavřená diskuse- hrdino;-D;-)

1 4
možnosti

Clanek presne vyjadruje mysleni normalniho cloveka. Argument - jsou i hodni islamiste,

ale kde se projevuji,kdyz jsou mladi lide v modlitebnach vychovavani k zabijeni a nenavisti.

Kolik stoleti je mezi nami a ucenim islamu?

No a pani ucitelka v satku? Prectete si clanek pani OLgy Bartonove " Pani ucitelko, sbohem a satecek". Je Kratky a skvele napsany.

7 3
možnosti

Na tomto portálu i jinde jsem četl blogy mnoha žen a dívek, které konvertovaly k islámu. Většinou šlo o vysokoškolačky a byly na svou konverzi náležitě hrdé. Podle mne by se měl někdo zabývat tím, co ty ženy a dívky k islámu přitahuje a co jim na sekularizované společnosti chybí.

4 4
možnosti

Sekularni spolecnost znamena, ze neni narizeno zadne nabozenstvi shora, ne, ze je zakazano se jakemukoliv venovat.

5 1
možnosti

ceske hlupactvi a demagogie v dokonale souhre.

Vsechny tyhle predpoklady jsou moc fajn a smerujou ke krasnejm, estremnim zaverum a scenarum, ale ja se ptam: kde jste vzal(i) tu jistotu, ze ucitelka bude jakkoli ovlivnovat vychovu deti smerem k islamu?

10 12
možnosti

Nevzal(i), vymyslel(i).

5 6
možnosti

na problem je treba nahlizet z nekolika uhlu. Predevsim je treba vnimat, ze do statniho skolstvi nepatri propagace ani politicka ani nabozenska... Tak pravi zakon... Dalsim momentem je, zda za tu propagaci lze povazovat odev dotycne.... Nezpochybnitelnym momentem vsak take je, ze nastesti zijeme ve svobodne spolecnosti, kde neni mozne nekoho jakkoliv postihovat za to, ze je prislusnikem nejake cirkve ci nabozenske spolecnosti, ktera navic je v teto zemi povolena... A jsme opet tam, kde jiz nekolikrat... Ma mit islam na uzemi teto zeme ochranu dle zakona, ve smyslu nabozenske svobody jako jine cirkve a nabozensttvi? Nebo nema? Zatim proste ma... Tecka..

4 4
možnosti

Propagace oděvem? Lituji, ale tříleté děti nechápou náboženský význam šátku. Budou ji mít jako "tetu s šátkem".

2 6
možnosti

Z toho co jsem viděl ve včerejší reportáži, tak slečna učitelka ještě pořádně neví co vůbec je...... Sama přiznala, že teprve se hledá... Její přesvědčení působí trochu exoticky, ale pokud nebude přímo ve třídě tváří k Mekce vyznávat Alláha a dětem zakazovat knedlo-vepřo-zelo, tak by to až tak nemělo vadit.......

9 2
možnosti

já děti nemám, ale kdybych měla, měla bych stracj nechat je učit touhle paní učitelkou. ano, každý má svůj názor, ať si každý věří čemu chce, ale tohle je přehnané. jsme v ČR, tak tu mají učit normální učitelé a ne muslimky. Muslimky jsou ženy chudáci, co nemají žádná práva. A učitelka co nemá svoje práva nemůže učit děti.!!!

15 7
možnosti

Zenska nestastna, co to placate?

5 13
možnosti

K poslednímu odstavci R^

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS