Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

assco

7. 4. 2012 11:40
a máme to za karmu

Jen tak mimochodem nebylo to poprvé kdy to bylo takto převrácené a Romové z toho vyšly lépe, pamatuji si na předchozí podobný díl, kde se navíc Romka skámošila s celým barákem, ve kterém vyměněná rodina žila a to i přesto, že tam původně vládly velmi nepříjemné vztahy. Jistě, lze to vybrat i obráceně. Ale je jisté, že nic neplatí obecně. Musím podotknout, že "bílá paní" mne na závěr dost nadzvedla když jsem ji slyšel jak říká, že je ráda, že už nemusí být s těmi primitivy (kteří pro ni uspořádali rozlučkovou oslavu). Pro mně to byla typická ukázka rasistky, aby zakryla vlastní neschopnost a neúspěch musela najít toho kdo za to může což jsou samozřejmě Romové. V přímém přenosu bylo vidět nakolik je to ubohé.

1 0
možnosti
DK

Danny_Kay

7. 4. 2012 11:47
Re: a máme to za karmu

ono to byl primy prenos?

2 0
možnosti
AKSS

Abadi Kwame stokrát smazaný

7. 4. 2012 11:28
Hmmm

Mám posledních sto dukátů nad tisíc, musím být slušný - takže jen takto: nejspíš trvalo velmi, VELMI dlouho, než takovou cikánskou rodinu našli. Všichni víme proč.

7 0
možnosti
TP

assco

7. 4. 2012 11:41
Re: Hmmm

jakpak to víte?

0 0
možnosti
PZ

překladatel do reality

7. 4. 2012 11:25
Víte, existuje cosi, čemu se říká...

... reprezentativní vzorek :) A na druhou stranu existuje cosi jako "účelové vybírání vzorků, aby se shodovaly s předem daným předpokladem", anglicky se tomu říká krásně "cherrypicking".

5 0
možnosti
N

NTPT_POTRETI_ZAKAZANY

7. 4. 2012 11:01
Máte karmu

a mega.

Ta pani má možná nevýhodui, že má první dítě a chybí jí praxe, zatímco

romský protějšek už má tři  a ke  všemu je z rodiny ehm civilizované..

Ale přesto 

 Ono dneska kultivovaná cigánská žena je lepší domů jako manželka i matka nežli nějkaký bílý emancipovaný líný... napůl feministka.  A to říkám přesto, že se i na mých blozích objevují k Romům  značně kritické články . R^R^

0 0
možnosti
Č

českej.venkovan

7. 4. 2012 10:59
..podoné blbosti nesleduju....

..ale váš názor ctím a souhlasím...i s karmou....

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3583x
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl. Za vola se nepokládám, ale to neznamená, že jím pro někoho nejsem.