Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

nakej_nick

13. 2. 2012 12:03
děkuji, pobavilo

v devíti letech Mikeš ještě neznal správný výraz pro dámské přirození ... kde by se s ním měl setkat?

0 0
možnosti
L

lomihnát.

13. 2. 2012 13:00
Re: děkuji, pobavilo

no jasně, doma to určitě slyšet nemoh, kór když měl ještě 9 sourozenců ;-D

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

13. 2. 2012 12:01
Asi neznáte to veřejné tajemství

o britském veřejném vzdělávácím systému? Byl naprosto zničen snahami politiků o to aby učitelé ve státních školách měli cca stejné výplaty jako ti v soukromích. Za "zničené" je považováno jak základní tak střední školství.

Kdo chce z dětí něco mít platí jim tam soukromé střední školy. Státní jen sbírají odpad.

Zásadní problém je že to totálně odnesla kvalita výuky.  To co vyleze ze státní základní školy v Británii by v ČR i v současném stavu mělo problém zvládnout pátou třídu.

Takže prosím... ten stejný rom je jenom podroben mnohem menším nárokům než tady. A to i tady ty nároky na znalosti na základce od minulosti značně poklesly. A skutečně by prospělo požadavky na ty děti opět zvýšit.

7 0
možnosti
JG

anfrene

13. 2. 2012 12:01
...

a pak tam jsou rodiny, ktere nevahaji a obsadi dum v dobe, kdy je majitel treba delsi dobu na dovolene;-D;-D to taky souvisi s nasim prostredim??

0 0
možnosti
DS

VyMeTaky

13. 2. 2012 12:08
Re: ...

Je vhodné mít brokovnici u dobrých přátel, a po delší nepřítomnosti vyzvednout brokovnice a cokoli dvounohého tam, kde nikdo být neměl, prostě smáznout.

1 0
možnosti
T

tyramysu

13. 2. 2012 11:57
ano

Ano, studie o tom, že jim to v Británii velice jde ve škole, mi také přišla pod ruku. Byla pod ní podepsána jistá romská agentura. Chci se proto zeptat, odkud čerpáte vy. Asi ne ze statistik trestné činnosti těchto "Čechů" v UK, ani z kanadského tisku, který přes svou mimořádnou politickou korektnost občas napíše článek o tom, jak si kanadské učitelky nevědí se "specifickými nároky" malých cikáňat rady.

3 0
možnosti
AJ

astrudina

13. 2. 2012 12:34
Re: ano

každý z nás chodíval do třídy s jedním či více cikány, za totáče stejně vycházeli ze šesté sedmé třídy, ale uměli číst a psát, mluvili česky, dostali jakés takés základy, tehdy ale doma jejich rodiče dbali na to, aby děti do školy chodily.

Dnes ve třídě známého proběhl experiment: učitelka dostala ke dvaceti žákům první třídy jednoho cikána s asistentkou!, nastal úplný rozvrat třídy, celkem poslušné děti zíraly na borce, jak nejen vstává a odchází, pobíhá po třídě, neučí se, ale sprostě nadává učitelce..Když ji uhodil, experiment skončil.

A co si odneslo těch dvacet dětí, bůh suď - že se toto vše může odehrávat beztrestně, že je možné si to k autoritě dovolit? Žejim vše projde?

A kdo to financoval? My všichni?

2 0
možnosti
VK

VLAKR

13. 2. 2012 11:55
V té televizní reportáži

to romské děvče (asi 10 let) odpovídalo jednoduchou angličtinou na tak triviální otázky, které by patřily spíše do zvláštní školy. Takže tato samotná tato reportáž nic nedokazovala. V té její třídě byly většinou opět "barevné" děti a jestli se tam ono děvče bez problémů zařadilo, tak tato britská základní škola je asi na úrovni naší zvláštní školy.

10 0
možnosti
J

janduben

13. 2. 2012 11:53
tak tak

meli bychom poslat vsechny mikese na studia do sveta, vime prece ze jen u nas jsou z nich polovzdelani negramoti, zato jinde, tam jsou mikesove elita

7 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3583x
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl. Za vola se nepokládám, ale to neznamená, že jím pro někoho nejsem.