Ochránkyně cikánů a muslimů Šabatová, vyrazila na turné

Zlínský kraj měl tu čest, že se jeho občané mohli setkat s ochránkyní lidských práv. Přišlo jich tam málo, ale přání a stížností měli spousty. Jak jim teda tato paní, která chce mít ještě více pravomocí pomohla?

     Než si tuto jednoduchou otázku zodpovíme, připomeňme si poslední činy této milé paní, kterou má většina národa ták moc ráda.

     Odmítnout ubytovat Roma se nesmí - tedy pokud vlastní byt, na který jste tvrdě dřeli a chcete ho pronajímat, ale máte špatné zkušenosti s cikány i tak je musíte ubytovat, jinak je totiž diskriminujete. To, že je to Váš majetek a chcete ho pronajímat jen těm, koho považujete za vhodné nájemce, je jedno, na tom nezáleží - nemáte právo na svůj názor, tečka.

     Muslimky chtějí šátky, změňte školní řád - to vám takhle jednou jedna škola měla svůj řád, který řadu let každý dodržoval, protože ctil pravidla školy, kam chodí. Pak tam přišly dvě muslimky, ty si řekly, že i když jsou na návštěvě, tak budou prosazovat své zájmy a pravidla a začaly porušovat řád školy. Paní Šabatová dala za pravdu holkám, protože je škola svým tvrdým řádem trápila.

     A jak tedy dopadl Zlín? Vyslechla si kolem dvaceti problémů, uznale pokývala hlavou, rozdala dobré rady od srdce a pár předtištěných letáčků a odjela.

     Poučení pro ostatní, kteří chtějí za touto paní jít s problémem - pokud nejste Rom či muslim, pak si přečtěte leták a smiřte se s tím, že Vám tato ochránkyně nepomůže.

Autor: Martin Pipek | sobota 4.4.2015 8:20 | karma článku: 41,66 | přečteno: 2320x
  • Další články autora
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3583x
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl. Za vola se nepokládám, ale to neznamená, že jím pro někoho nejsem.