Martin Pipek

Čím Evropu obohatili Cikáni, Islamisté, uprchlíci z Afriky...?

29. 08. 2014 12:15:43
Cikánů je v Evropě přes deset milionů. Islamistů přes 40 milionů. A Itálie hlásí tento rok už přes 100 000 uprchlíků z Afriky. Čím jsou tyto skupiny tak pro Evropu výjimeční, že si jich sem pouštíme stále více a nikdo to neřeší? A jak bude Evropa vypadat za 20 let, když se nezačne jednat?

Romové jsou v Evropě již několik staletí, na jejich vzdělávání a podporu dala a stále dává EU několik set milionů ročně - výsledek? Světe div se, ale ani po několika staletích nejsou schopni přizpůsobit se lokálním zvykům a tam, kde jsou, nejsou zrovna v oblibě a míra zaměstnanosti a vzdělanosti dosahuje minimálních hodnot. Co Vám na to řekne EU a humanisté? Chyba státu, kde žijí a jeho obyvatel, že jsou na ně tak zlí.

Islám je, samozvané mírumilovné náboženství, zase tak laskavé není, jak se můžeme každý den dozvídat z různých zemí světa. A poslední dobou se jejich povaha začíná projevovat i v Evropě. Oni totiž po příchodu z východu zapomněli své zvyky nechat tam a přenesly si je i sem. Bohužel my zde máme jinou kulturu a ta se mnohdy neslučuje. Co si tedy myslíte, má právo na zachování svých zvyků starousedlík anebo návštěva z východu? Dle ombudsmanky a dalších milovníků multi-kulti osob - návštěva.

Uprchlíci jsou závažný problém hlavně pro jižní státy Evropy. Dostávají se sem hlavně nevzdělaní Afričané, kteří po příjezdu putují dále na sever, anebo si je odchytne někdo více vzdělaný a zneužívá je pro nepovolené obchodování a podobně. Jen tento rok (a to máme ještě srpen), jich do Itálie přicestovalo přes 100 000. Na konci roku to číslo bude daleko vyšší. Co na to EU? Sice je to problém již několik let, ale tak teda slíbila, že se na ten problém podívá.

Suma sumárum nás nečekají dobré časy. Romové se sem stahují stále více a více, jelikož jim jde Evropa na ruku s tím, jak je chrání a dotuje. Islámu jsou dveře dokořán, jelikož vidí, že někteří politi se staví na jejich stranu v neprospěch starousedlíka. No a každý rok do Evropy přijdou statisíce nevzdělaných Afričanů, kteří většinou žebrají, nebo podporují nelegální obchody.

Evropo, jdi s tím humanismem už do háje, protože na to dojedeme. Pokud již není pozdě...

Autor: Martin Pipek | karma: 42.26 | přečteno: 3725 ×
Poslední články autora