Hovada! Nevydělávám proto, abych platil vaši lenost a hloupost!

500 miliónů korun. Tak tuto částku rozfofrovali lidé z Ústí nad Labem za automaty. Z toho 165 milionů spolkly automaty, které stojí v nejchudších místech - v ghettech. Ano v těch místech, kam nejvíce putují naše peníze, protože tam jsou nejvíce přisátí na dávkách...

     A tohle opravdu nikdo nevěděl? To opravdu si politici mysleli, že peníze, které putují do těchto ghett, jdou na to, aby si tam koupili jídlo a další potřebné věci? Nikdo ani netušil, že herny v jednom z nejchudších regionů mají půl miliardové "zakázky"?

     Lidi tady dřou jak mezci, škudlí každou korunu. Důchodcům se přidává tolik, že je to spíš výsměch, člověk se bojí o místo, další se vzděláním ho ani nedostane, hodně se propouští, mzdy moc nerostou, ale vše se zdražuje...a ještě ke všemu nám z platu berou tolik, abychom živili právě i tyto nemakačenky, aby nechcípla tato záslužná skupina hladem a mrazem. A jejich vděk? Jdou a naše peníze rozfofrují v automatech. Tak pardon, ale na tohle já daně teda neplatím!

     Rád dám daně na potřebné a smysluplné projekty. Rád pomůžu někomu, kdo 30 pracoval a o práci přišel a nemůže ji najít. Rád pomůžu rodině, která o někoho přišla a teď nemají ani na bydlení, sic se snaží najít práci již několik měsíců. Rád budu posílat daně na to, abych zaplatit chytré a pro dobro lidu smýšlející politiky.

     ALE NEHODLÁM ZE SVÝCH PENĚZ ŽIVIT VYŽÍRKY, KTEŘÍ SEDÍ DOMA NA ZADKU, PRÁCI NEHLEDAJ, PROTOŽE VÍ, ŽE NÁŠ SYSTÉM JE CHCÍPNOUT HLADY NENECHÁ, CHODÍ DO HEREN, KDE NECHAJÍ PRACHY, KTERÉ PŮVODNĚ BYLY NA JÍDLO A JEŠTĚ SE PAK V PARKU LA LAVIČCE S FLAŠKOU V RUCE TLEMÍ TĚM, KTEŘÍ JDOU DO PRÁCE MAKAT PRÁVĚ NA TYTO ZMETKY!

     Ale chyba není jen v nich, chyba je v systému a v politice, že vůbec toto dovolí! Že by v tom byl nějaký peníz stranou od majitelů automatů směrem k politikům za to, že zákon je takto slepý a tupý?

     Tady to jde už opravdu do ....

 

Autor: Martin Pipek | úterý 26.3.2013 12:06 | karma článku: 44,97 | přečteno: 4720x