Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO

Multikulti se chlubí, jak podporují soužití všech kultur vedle sebe. Má to ale velký háček. Tihle nezodpovědní lidé nám do Evropy nainstalovali milióny Muslimů a nehodlají skončit. Jenže jelikož soužití nefunguje, tak z Evropy pro změnu odcházejí Židé. Minulý rok jen z Francie odešlo 6500 tisíce Židů. Letos to bude mnohem víc. Evropa tedy nikdy multikulturní nebude. Židé se tu bojí. Budeme mít Muslimy, přijdeme ale o Židy. Vzhledem k tomu, co se dělo v minulosti to vůči nim není fér.

Takže slavní propagandisté multikulti jsou vlastně ti největší xenofobové a náckové, dělají vše pro to, aby Židy z Evropy vyhnali. To se jim tedy povedlo!

14 0
možnosti
Foto

zajímavý pohled a statistika, to jsem netušil. Inu vyhnat židy a nechat si sem dát muslima...to je teda nápad..

10 0
možnosti
JO

Odcházejí do Izraele. Izrael jim slíbil, že přijme každého Žida, který z Evropy odejde. Oni mají strach, protože příchodem Muslimů do Evropy mnohonásobně vzrostlo násilí vůči samotným Židům i jejich symbolům (útoky na synagogy, hřbitovy, židovské obchody). Hodně Židů se stěhuje např. i z Dánska, kde naposledy o víkendu proběhl teroristický útok na kavárnu a synagogu.

Zdá se, že multikultiextrémisté nenávidí Židy. No každopádně Muslimové versus Židé, to je tedy výměna, která by mohla kandidovat na cenu za největší blbost století.

Prostě skvělá výměna. Naprosto samostatné lidi, kteří od státu nic nechtějí, uživí se sami a nehrozí nám terorem ani ho nepáchají, Evropa vyměnila za lidi, od kterých nám terorismus nejen hrozí, dokonce ho někteří vykonají, za lidi, z nichž jich je spousta celý život přisátá na dávkách. Za lidi, kteří chtějí změnit celou kulturu Evropy, za lidi díky nimž je v Evropě omezována svoboda slova, za lidi, kteří neznají humor. Za lidi, kteří ve 21. století pokládají ženu za bytost s polovičním mozkem.

9 0
možnosti
OK

Obávám se, že nám tu v rámci zjednodušený splývají dva jevy. Multikulturalismus coby dogmatické východisko postkřesťanského pokrytectví "náboženství svobody". Anebo úcta k bližnímu bez ohledu na jeho náboženství a kulturní zvyky, pramenící z naší křesťanské tradice.

V prvním případě je postoj hloupý ve svém multikulti dogmatismu, zatímco druhý případ nepovažuje za dogma, že je nutné přijímat kohokoli (a pak si z jeho náboženského vyznání tropit oplzlé žerty). Kohokoli je pouze nutné přijmout coby člověka, bratra, ale jen v míře odpovídající jeho vlastní otevřenosti přijetí.

1 1
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3583x
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl. Za vola se nepokládám, ale to neznamená, že jím pro někoho nejsem.