Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bolševik udělal i pár dobrých věcí. Třeba stará generace Cikánů a i některých Romů se naučila pracovat a dnes by i rádi pracovali.

Zvítězila ale opět jakási mafie a práci dostali Ukrajinci. A práci dodnes dostávají Ukrajinci a ve většině pohovorů kde bude bílý Čech, Cikán, Rom a Ukrajinec vítězí většinou Ukrajinec. Našinec to nechápe, "uvědomělá" modřinka bude vykřikovat, že berou místa co našinci nechtějí, ale není to tak. A nakonec vám ta uvědomělá modřinka zvedne tlak prohlášením, že kdo pracovat chce, ten si práci najde.

0 0
možnosti
Foto

I45v74o 77C85i70l14i75c71h

13. 10. 2014 21:39

Zkuste prosím malilinko popřemýšlet proč tu práci dostane ten Ukrajinec. Není to jen tak trošku náhodou proto, že jeho plat není tak šíleně zatížený tou nehoráznou zdravotní a sociální daní, kterou za ostatní musí platit zaměstnavatel? Není tedy opět zcela náhodou systémová chyba právě zde, v těchto socialistických vymoženostech? ;-)

1 0
možnosti

Jo čiň čertu dobře, peklem se ti odměníRv

0 0
možnosti

Vážený pane, myslím, že Vaše dvojče je pan Nádvorník. Něco tak hloupého a stupidního jsem dlouho nečetl. Všechny Romy paušalizovat....Co chcete..chcete válku, zaujmout agresivního pana Nádvorníka, máte komplexy, jste zlý člověk....

Včera jsem se dívala na film "Dobré ráno Vietname....".je tam hezká věta. Vyhodíme Židy, Indy, Černochy....zůstane zde pár lidí, to bude opravdu sranda. Počítáte se mezi výkvět české společnosti.

1 0
možnosti
Foto

Ano jsem zly clovek v oblastech, ktere jsou zle na me. Nerad si necham kalet na hlavu a rad se ozvu. Hezky den v krasnem svete

2 0
možnosti
Foto

V 17. století se schválil zákon, kterému se říkalo Vogelfrei. Znamenalo to, že lidé mohli cikány beztrestně střílet jako se mohli střílet ptáci. Proč se to zavedlo nejdříve v německých zemích a později i u nás je nabíledni. Zastřelilo se jich minimum, protože bílým křesťanům se i přes averzi k cikánům zabíjet člověka zajídalo. Cikáni však dostali strach a odešli do zemích, kde tento zákon neplatil, třeba do Polska.

0 0
možnosti

Ale okrádat a zabíjet Židy při pogromech a později ve 2. sv. válce se jim nezajídalo, že.

0 0
možnosti

Naštěstí jsou už cikáni, co se vyučili, studují, a většina z nich je chytřejší než vy,

dokonce jsou chytřejší než váš pes.To, že většina cikánů nepracuje je zásluha našich politiků .Obraťte prosím pozornost tímto směrem, případně se poraďte s vaším psem.

R^;-D

3 7
možnosti
Foto

Ondro, diky za super komentar z ktereho si jiste vezmu ponauceni a budu cely zbytek dne v koutku narikat, jak jste mi to nandal ;)

8 0
možnosti
Foto

Není jejich hanbou, že využívají systém, který jste si odhlasovali.  Naopak je fajn, že z těch miliard co stát ukradne produktivním lidem, se pár drobečků dostane i tomuto etniku.

1 0
možnosti

Zruste ustavu a stat nebude krast.

0 0
možnosti

Zapomněl jste napsat jednu zásadní věc, spoustu původních cikánů, kteří před válkou žili v ČR povraždili nacisti, spousta současných cikánů jsou potomci cikánů, kteří k nám přišli po válce ze Slovenska.

6 0
možnosti
Foto

Ano..ve dvacátých letech žilo na Slovensku o několik desítek tisíc více cikánů než tady, takže spousta "našich" je původem ze Slovenska..a ti ze Slovenska zase z Rumunska..a ti z Indie... Ale ať jsou odkudkoli, chování napříč Evrou a světem je velice podobné

2 0
možnosti
Foto

Jak bych spíš řekl ... cikán - osoba velmi přizpůsobivá. 

Jejich způsob života do značné míry určujeme my jako většina.

2 0
možnosti

V podstatě máte pravdu, ovšem je taky fakt , že mezi tehdejšími cikány byla spousta vynikajicích řemeslníků, houslařů, dráteníků ale především kovářů. To že pracovali kdy se jim chtělo nebo když je k tomu dohnal hlad a nikde po ruce neměli volně pobíhající slepice , je věc druhá. Mám doma dokument, který museli cikáni, ale ne jen oni ale všechen potulný lid vyplnit . Kolik měli koní , slepic , vozů, členů tlupy a pod. Dokonce i knihu a mravní zachovalosti, kterou si nechávali od starosty obce podepsat, aby se mohli prokázat. Celkem, mě dostalo, že žít před sto lety, spadali bychom do této kategorie i my s manželem;-D. Jsme loutkáři a jezdíme s marionetovým divadlem po vlastech českých moravských i evropských :-)

1 0
možnosti
Foto

Ano, myslím si, že v té době byste to taky museli mít vyplněné :-) Ale asi by nebyl problém od úředníka, dát Vám s touto profesí razítko :-)

0 0
možnosti

Jistě, je to ještě horší. Dříve cikáni aspoň brousili nože a nůžky, vyráběli a prodávali kotle a obchodovali s koňmi (i když fikaně). V současné době nedělají už vůbec nic.....

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS