Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vím že o šátky nešlo, ale vadí mi to dělení na náboženské a nenáboženské.

Myslíte, že by bylo takové tóčo, kdyby ty šátky nosily z módního gebíru?

0 0
možnosti

Myslite, ze by se do toho zapojila Sabatova ?

0 0
možnosti

Jediná dvě slova:

KARMA a TLESKÁM!!!

1 0
možnosti

Já si myslím, že právě paní Šabatová by v minisukni muslimy nepohoršila, spíš tím, že nemá dlouhý plnovous:-/

3 0
možnosti
Foto

Co Vy víte, co by čouhalo z pod té minisukně...;-D

2 0
možnosti

P29a47v88e95l 37V69é87b62r

3. 10. 2014 14:33

Je pozoruhodné, že většina diskutujících přehlíží prapůvodní příčinu celého sporu: Studentky, které jsou zahraniční (a mimo EU) nebyly schopny poskytnout potvrzení o ukončení základního vzdělání a povolení k pobytu, což musí dokladovat KAŽDÝ zahraniční student, ať je muslim, křesťan, nebo žid.

Obvinění z útlaku kvůli náboženství, tedy šátky, přišly na řadu až později, jako prostředek nátlaku, díky hlouposti Šabatové, úspěšnému.

17 0
možnosti

To jste konečně uhodil hřebíček na hlavičku.R^

3 0
možnosti
Foto

Milý Kšíre a další neinformovaní (např. redaktoři Respektu), nikdo nebyl vyloučen kvůli oblečení ze státní školy, tedy ani zdravotnické. Obě "studentky" odešly ze školy na vlastní žádost. Jedna z nich neměla jiné známky než pětky, snad kromě angličtiny. Druhá ani nezačala studovat, nejspíš proto, že nebyla schopna předložit doklady opravňující ji k pobytu v ČR. Řešila to tak, že napsala Šabatové stížnost kvůli diskriminaci. Ani jedna z nich neuměla česky, což je docela zajímavé ve světle informací z Respektu, že obě muslimky již opět studují (samozřejmě v ČR). Takže buď se za rok naučily skvěle česky, nebo u nás existuje střední zdravotnická škola, která poskytuje vzdělání v angličtině. Jedna informace optimističtější než druhá:-)

10 0
možnosti
Foto

Mě to celkem nezajímá.  Jen to oblečení tam jakousi roli hrálo.  Až budou školy soukromé a zakážou chodit v tom či onom, neřeknu ani slovo, protože je to jejich věc jak si tvoří pravidla.  Veřejné statky tak jak nám jsou prezentovány nemohou vylučovat spotřebitele na základě fyzických znaků těla  nebo oblečení.

0 4
možnosti

Přesně tak, v soukromých školách at si nastaví svůj školní řád, jak chtějí, pokud nebude odporovat českým zákonům. Ale veřejné školy ve státě převážně ateistickém, sekulárním je nutné sekulární školství udržet.

Jinak by mě zajímalo, jestli by stejně tak sluníčkářka Šabatová bojovala za právo české, silně věřící katolické dívky, která je zvyklá v rodině mít v každé místnosti na zdi metrový kříž a chtěla by si ho vyvěsit i ve škole.

Můj bratr vždycky říkává, když bojuje s nějakou úřednicí (žije v Austrálii a svatbu v ČR s cizinkou po asi tak 20 návštěvách úřadů vzdal) - baba jedna nepříjemná.

4 0
možnosti

Se bratrovy klanim, být po takové peripetii tak slušnej, to je teda výkon.;-D

2 0
možnosti
Foto

Šmarjá, nechte toho!;-O Umíte si TO představit v minisukni...?

10 0
možnosti

TO bylo mysleno jako pomsta muslimum za ty urizky hlavy.

7 0
možnosti

Za mých studentských časů nám ředitel gymplu na začátku školního roku oznámil, že nebude ve škole trpět "kdejaké ty rifle" a bylo vymalováno. Ani jsme necekli :-)

7 0
možnosti
Foto

za mě to byly kšiltovky, ale taky se nikdo neopovážil jít proti němu

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS