Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cikáni obohacují Evropu svým hudebním nadáním.Musel jsem se cikánů trochu zastat v této jednostrané diskusi.Ale jen trochu.:-)

0 0
možnosti

až nám tady eu  pošle povinně několik tisíc utečnců z jihu  bude pozdě ..

co s nimi ?ve většině nic neumí ,jsou nemocní a tak je tady stát za naše peníze vykurýruje ubytuje a pak se rozplynou do šedé zony org.zločinu ..začnou tady šířit islám

a budou se divit ,že je tady nechceme ..!!

0 0
možnosti

Je obrovský rozdíl mezi kritikou multikulti a xenofobií. Kritika multikulti je oprávněná a je dost problémů s přistěhovalci, na které se dá poukázat. Nicméně, autor je klasický xenofob, který pravděpodobně nevytáhl paty z Čech.

Ono totiž není platné přistěhovalec=problém. Většina přistěhovalců maká a neřeknu procento, ale hodně velké se přizpůsobilo naší (evropské) kultuře. Problém je jen v tom, že sem proudí více emigrantů, než dokážeme asimilovat. Nic jiného.

1 1
možnosti

už tady máme vietnamce a vidíme jak se asimilovali?nijak oni nás nepotřebují

daně neplatí ,cla šidí ..a jen drogy,padělky,..

0 0
možnosti

..naprosto souhlasím...humanismus je něco jiného....než to co současná evropa předvádí...

6 0
možnosti

...aááále...slovíčko ale mi vypadlo......tedy má být "ale humanismus...."

1 0
možnosti
Foto

M75i76l47a97n 67N57o56v95ý

29. 8. 2014 12:53

Martine, zdravím Vás,díky za článek, rád bych také trošku reagoval. Ve skutečnosti nejdou peníze EU na řešení a vyřešení této "romské" otázky.Může to znít jako spekulace, ale tento stav je právě těmito penězi udržován při životě.Vlivem jakýchsi "chtěných tužeb a potřeb" nejrůznějších vládnoucích monopolů a fin. skupin je potřebné vytvářet tento umělý tlak, tlak ve společnosti, mezi kulturami, uprchlíky a domácími, jednotlivými vyznáními.Mimochodem skutečná "romská" otázka je jen a pouze katalyzátorem.Ano, tomuto katalyzátoru dodávají peníze EU sílu a moc na oko,abychom se takto chovali, abychom byli v despektu k jiným, jinak krásným kulturám a tradicím.Nechali jsme to dojít opravdu dost daleko.Chce to především otevřený dialog a komunikaci.Doba je však nazralá, tak, jak poroste vědomí lidí v souvislosti s přechodem Země z 3D do 5D dimenze, jakože už roste a proces probíhá, poroste i chuť pravidelně sedat ke kulatému stolu a diskutovat.Jsou to náročná jednání, jsme velmi zatíženi minulostí a zatím se nedokážame z jejich pout a předsudků vymanit.Co je však nejhorší, že na základě nich soudíme současné dění a lidi kolem sebe, o celých kulturách vůbec nemluvě. Vůbec zatím nedokážeme najít odvahu pokusit se hledat nové výzvy a společné styčné body, na kterých by reálně šlo spolupráci postavit.Opravdu mi z toho vychází jedno jediné a to je: TAKTO JE TO CHTĚNÉ A PODPOROVANÉ.To je velká škoda, stále používáme peníze velmi krátkozrace a v tomto sektoru velmi nemoudře. Jsem však na 100% přesvědčený, že řešení existuje. Jde o to dát šanci novým nápadům, novým názorům,mladým lidem, doslova naslouchat lidem,kteří ještě nejsou postižení touto evropskou demagogií a EU nadřazeností.Snad se tyto mozky nebudou bát projevit, snad tyto "novodobé mudrce" najdeme.Všechno je o spojování, tvoření, nacházení, komunikaci, nikoliv o investicích a reklamách na ně a poté ještě zhýralým reklamám na to, kolik mil.šlo do tohoto sektoru a kolik do tamtoho sektoru. Jít, vidět, komunikovat, tvořit..

0 1
možnosti

Souhlasím, Aštar už brzo zaparkuje u Saturnu a pomůže s tou změnou z 3D na 5DV

4 0
možnosti

Čím Evropu obohacujete svým článkem?

2 9
možnosti
Foto

ničím, proč se ptáte?

1 0
možnosti
Foto

Chybka. Humanismus je jiná kategorie. Hovoříte o násilném socialistickém multikulturalismu.

Zkusme srovnat se Stalinovým nuceným stěhováním celých národů. Smysl a důsledky nejsou mimoběžné.

2 0
možnosti
Foto

To se omlouvám, já to cítil jako humanismus, ale máte pravdu.

1 0
možnosti
Foto

I16v21o 75C18i64l42i44c58h

29. 8. 2014 12:27

Podle mne se nejedná o humanismus, ale multikulturalismus (což považuji za ideologii srovnatelnou s komunismem a nacismem, jen to zatím ještě není tak krvavé)

10 0
možnosti
Foto

Buď, anebo je to velice krátkozraké od současných politiků, kteří mají od těchto skupin zaručeny hlasy, možná obchody atd.. jinak si to nedovedu představit, že to někdo při smyslech nechá takto narůst do nebezpečných rozměrů..

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS