Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bohužel tato situace nemá řešení. Když jim stát nedá, tak půjdou a vezmou si sami. Dát ty, co se nechtějí přizpůsobit zemi ve které žijí, do nějakého "zvláštního režimu" taky dost dobře nejde. To by se EU a všichni, co z toho jsou dobře živi, zbláznili. Takže si myslím, že pokud by někdo přišel na to, jak to s nimi řešit, má nárok na Nobelovu cenu. Jinak ještě něco k panu Bangovi - nic proti němu nemám, ale sleduji už dlouho jeho názory. Pane Bango, prosím nevybírejte si z článků pro diskuzi jen to, co se Vám hodí. Já taky neříkám, že všichni cikáni jsou špatní. Máme v obci dvě rodiny cikánské a dvě smíšené a můžu jim dát jedničku. Přeji hezký den:-)

0 0
možnosti

Víte Martine, ve vašem blogu jsou uvedeny jenom všeobecně známé okolnosti problémů s těmito lidmi.Z vlastní 13leté zkušenosti mohu ubezpečit každého, že realita každodenního "soužití" je mnohem, mnohem horší.

6 1
možnosti
Foto

V roce 1998 před volbami měla jedna strana na bilboardu "Republikáni proti zvýhodňování cikánů" a dokonce to někteří považovali za rasismus!

9 0
možnosti

a byl to děda nebo praděda?;-D

1 1
možnosti
Foto

Patriku, nejde o to, kdo tu je jak dlouho, ale o to, kdo za jakou dobu vytvořil nějaké pozitivní hodnoty. Teď nemyslím sebe, já mám ještě co dělat, ale celkově. Například Vietnamci tu jsou pár desítek let a přínos?

8 0
možnosti
Foto

No... při vší úctě Martine, Vaším pohledem tu nejste o nic víc doma než já, křtěný Vltavou. Pokud tedy nejste Kelt.. pokud ano, omluva a beru zpět.

2 15
možnosti

Pane Bango, když Češi v rámci rakouské říše bojovali proti ovládnutí evropy muslimy (turky), kde byli Vaši předci?

7 2
možnosti

Chce to jen jedno. Vsem romomilum vsunout do rukou motyku a na rameno osatku s osivem a dat jim zivou a skutecnou prilezitost k vyjadreni sve lasky k nim. Ostatni, co si techto motyk uz uzili dosytosti, pak mohou usednout ve stinu stromu na kraji pole.

7 0
možnosti

No je v celku zajímavé, jak málo lidí se k tomu vyjadřuje .............. něco je špatně

5 0
možnosti

No je v celku zajímavé, jak málo lidí se k tomu vyjadřuje .............. něco je špatně

4 0
možnosti

Protože nejsem rasista, pronajal jsem byt cikánce. Po roce neplacení a věčných problémů dostala výpověď a ejhle - zná své práva a nikam nepůjde ...............prostě se rozhodla byt neopustit a Policie ČR se směje a řekli, že až jim to donesu od soudu, tak se uvidí ..................

18 0
možnosti
Foto

pane jo..to Vám nepřeji..tušit jste to nemohl, ne všichni jsou stejní, i když většina budou ti, o kterých píši...pak ať se nediví, že příště budete chtít kauci tak na rok dopředu

13 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS