Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

sice je většině líp než bylo, včetně mne, ale stejně si myslím, když vidím tu morální bídu, která nahoře panuje, že je hůř. Chybí perspektiva.

7 0
možnosti
VN

Já si vzpomínám , jak v půli 90-tých let jsem se zúčastnil jednoho předvolebního mítinku ODS , kterého se účastnil tehdejší vysoký představitel a ministr za tuto stranu kapitán Vodička , dnes vysoký manažer Českých přístavů. A dostal otázku od nějakého obyčejného zemědělce , jak má žít za svůj mizerný plat , který tehdy byl někde na úrovni 50% průměrného platu. Vodička mu tam na plnou hubu řekl , že on nezastupuje zájmy podobných podprůměrných jednotlivců a že on je úplně někde jinde. Tento mítink mě tehdy přesvědčil o tom , že ODS je naprosto nevolitelnou stranou. Vždy akorát měli plné huby pravicovosti , ale pečlivě si z pravicové politiky vždy vybírali pouze jenom to , co se jim hodilo. Člověk je nikdy nezajímal , ale vždy je zajímali jejich nečitelní mecenáši , jejichž zájmy poté hájili dále.

15 2
možnosti
RH

Stále mi uniká ta "posedlost stranou". Podobných případů najdete desítky napříč politickým spektrem, a pokud se podíváte na hlasování v parlamentu, oni si ti "kluci" mohou svorně podat ruce.

7 2
možnosti
AJ

stejně se obávám toho, že ty solární "firmy", rok nebo půl roku, před koncem jejich bussinessu šikovně zkrachují a ty solárka nakonec stejně uklidíme my ;-€;-ORv

14 0
možnosti
Foto

v tom případě - odstavit včas přítok peněz, zajistit odklid tohoto bordelu pro lidi, kteří nemají práci, proplatit jim odpracované hodiny právě z odstaveného přítoku peněz solárníkům

3 0
možnosti
PJ

Jen doplnim, ze pan Ulehla patri mezi jednoho z nejvetsich "solárníků" na Zlinsku. Takze o to obludnejsi jsou vsechna jeho soucasna, minula a jiste i budouci prohlaseni.

22 1
možnosti
SV

Tak vidíte,oni to nejsou žádny bllbci.Nejdřív si tu prasprostou zlodějnu posvětí v parlamentu a včil k dokonalosti ještě potřebujou,aby jim daňový poplatník zaplatil ten svinčík,který po nich zbyde.

16 0
možnosti
JL

Některé strany a jejich frontmeni jsou prostě poněkud vzdáleni od reality všedního dne. Ale není to jen o pravici, co takový Mudr.Rath...a další borci.

5 0
možnosti
IK

......tak pan Gross je hodně, hodně vzdálený ......

0 0
možnosti
Foto

Souhlas. Jen bych si tak nějak dovolil přidat názor, že zrovna tento pán, je už dopředu zajištěn právě těmi solárními barony. Tak si holt může, s prominutím pouštět hubu na špalír, poněvadž je za vodou. Je nechutné, čeho všeho se můžeme dočkat od těchto frajerů, neštítících se v hlavičce své partaje, použít slovo DEMOKRATICKÁ.

25 1
možnosti
SV

ODS je naprosto nevolitelná strana.O oranžových a rudých se celkem trefně vyjádřil Hřebejk.Já už fakt nevím.....

11 7
možnosti
JK

je to svoloč, která šla do politiky s holým zadkem. Dnes kážou o moralce a demokracii!!!!!!

8 0
možnosti
Foto

Hlavně myslet při volbách na všechny, co se jim podařilo odhlasovat zákon o fotovoltaice.:-/

18 0
možnosti
Foto

Já doufám, že před volbama se ukáže hodně zpráv a blogů, které ukáží, jak se kdo choval a hlasoval

11 0
možnosti
JD

na mě to působí dojmem, že jen solárníci potřebovali vypustit kontrolního chrousta, jaký by to mělo ohlas a kolik poslanců budou muset interesovat. O faktické prosazení této "myšlenky" teď určitě nešlo

11 0
možnosti
Foto

Ani i takto to může být;-)

0 0
možnosti
LK

Článek mi připomíná pohádku, jak pejsek s kočičkou vařili dort.

2 7
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3583x
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl. Za vola se nepokládám, ale to neznamená, že jím pro někoho nejsem.