Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak jsem si na autobusovém nádraží na Florenci zahrála na cizinku. Abych se zbavila romky, která přišla žebrat o peníze. Byla tak drzá, že si rovnou řekla o 20 Kč - kdepak jsou ostatní se svými prosbami o drobné. A ejhle, ona uměla i anglicky! Za 20 Kč na jídlo se docela nacpe rohlíky (dokázala dokonce odpovědět na otázku, na co chce peníze, i když ji nečekala). Chce to motivaci k práci, nedávat nic zadarmo a postihovat na dětech a jejich představě blahobytu. Sociální systém teď dře z kůže pracující většinu a ty, kteří už o práci přišli, jsou na tom finančně bledě. Sama jsem dostala pouze životní minimum ;-( to pokryje asi 30% nájmu. Ti, kteří se nestarali a všechno prohýřili, jsou na koni a chodí si pro sociální dávky.

14 0
možnosti

chodí si pro sociální dávky....jenže problém je na té straně, která jim je dává! Kdyby nedávali, tak by nechodili! Proto je krátkozraké vinit z toho cikány a je třeba to domyslet. Skutečným viníkem je vláda! To vláda vybere naše daně a skrze dávky, které jen protečou přes to etnikum dál, se naše daně dostanou k podnikatelům = majitelům a vlastníkům předražených ubytoven, heren (kalousek!) k lichvářům a exekutorům. Tímto se toho etnika nezastávám, jen se snažím poukázat na pravého viníka! Daňový poplatník je paradoxně společně s etnikem na stejné straně těch, co jsou holeni, a je velmi smutné ;-(;-(;-(, že si toto lidé neuvědomují!  Rv

9 0
možnosti

V minulém režimu ,museli cikáni pracovat,a nejen oni,všichni. dnešní situace je důsledkem "neviditelné ruky  trhu",Jako všechny činnosti musí někdo řídit,což dnešní demokrati evidentně neumějí.jen si představuji kdyby dnes někdo  něco nařídil většinové populaci,třeba ve veřejném zájmu,to by bylo povyku.prostě "na chudý lidi musí být přísnost "/nejen na chudý/,jenže to už je totalita,co říkáte? když bude ale všechno na dobrovolnosti ,bude hůř.Tak se potom nedívte,že lidem dochází trpělivost a chtějí někoho ,kdo umí poručit.nejen větru...asi budeme muset umět slevit,abysme nedopadli jednou jako leckteří farmář v JAR.kdo chce porozumí,kdo ne bude mlátit dál prázdnou slámu.

7 12
možnosti

Já chci být Rom!Nemusel bych chodit do práce ani platit nájem,atd,dělal bych jen bordel a děti,stát by mi cpal peníze vrchem spodem,dával by mi další a další byty ke zničení.Požaduji zavedení oddělení kde barví nahnědo!

24 3
možnosti
Foto

Jednoduchá rada.K romské národnosti se můžete přihlásit, to se z žádných genů nepozná.Normálně si vaše maminka vzpomene že vás má s romem, oznámíte to na úřadech a už se máte jako pán.Stát za vás zaplatí 12000 na plesnivé zavšivené ubytovně za jeden pokoj, do práce nebudete muset, bo vás nevezmou a dostanete existenční minimum ve výši 2200,- Kč.Z těch si můžete zaplatit to přebarvení na hnědo.Ale myslím že to není třeba, hnědou duši už máte.

7 21
možnosti

Pipku, pipku, nikdo nemuze za to, ze nic nemas, ani ten kvartryr.... Makej a budes mit vic a nepindej o jinych;-D

2 15
možnosti

Obávám se, že s tím nájmem jste poněkud mimo mísu. Těch 12 000Kč za garsonku může být realita, není to ale bord.el nepřzípůsobivých, ale lumpárna vládní garnitury, protože z těchto peněz nepřízpůsobivý jedinec nevidí ani korunu, to teče přímo do kapes majitelů těch chlívů. Dále mám obavy, že Rom vzhledem k pověsti této komunity skutečně bydlení shání těžko - na rozdíl od Vietnamců atd.

6 4
možnosti
Foto

Tohleto málokdo dokáže pochopit.Vláda ve které není ani jeden cikán vybere daně a nasype hromadu peněz podnikatelům, kteří vlastní ubytovny.Třeba i těch 12000 za jeden pokoj.A kdo je ten špatnej? No přece cikáni.

5 7
možnosti

F86i96l46i59p 44F55u40c95h54s

30. 11. 2012 12:01

Proč zevšeobecňujete, pane Pipku? Všichni cikáni přece nejsou takoví, jak je popisujete ve svém blogu. Touto svou paušalizací urážíte všechny slušné, pracující a zodpovědné cikány, žijící v ČR.

A věřte tomu, že jich mezi námi není zase tak málo, jak se zřejmě domníváte Vy a Vám podobní.

Hezký den. F.F.

6 13
možnosti
Foto

Takže jestli tomu správně rozumím, tak jste holá řiť co bydlí v pronájmu a sebevědomí si zvedáte na cikánech ;-) Správně, jen tak dál.Za všechno můžou cikáni, práce je přece pro každýho dost.

7 31
možnosti

kdo nepracuje, at neji ... nebydli ... nehraje automaty ... nehuli jako fabrika ... kde je problem ?

21 2
možnosti
Foto

Aha, tak o cikánech musím psát. To se pak zalknu karmou.... :-)

5 12
možnosti
Foto

ale houby o cikánech.proti cikánům.taky není špatný psát proti muslimům a důchodcům ;-)

5 19
možnosti

Musíte víc nahlas. Myslím, že vás neslyší...

4 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3583x
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl. Za vola se nepokládám, ale to neznamená, že jím pro někoho nejsem.