Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bigger then Jesus

14. 10. 2012 23:27
Podíl inteligentních lidí v populaci...

je menšinový. Tito lidé navíc také nemají potřebu někde na netu někoho překřikovat. Nebo přesvědčovat někoho, komu vrozené kapacity stejně nedovolí pochopit. No, a pak jsou tu Pipkové, Vokšajové, Matějkové... kteří si navíc myslí, že někde něco platí. Přitom je to přesně naopak - celá republika doplácí na ně.

0 0
možnosti

kadet

11. 10. 2012 20:50
Vážený pane

hluboce s Vámi nesouhlasím. Psát však takovéto kraviny je Vaším právem. Stydím se za lidi Vašeho smýšlení

1 0
možnosti

evon

11. 10. 2012 13:16
Já jen čekám, kdy prohlásíme Václava Havla za svatého!

A jak už to tak v našem absurdistánu bývá, ona by se jistě nějaká skopová hlava našla, aby si to zdůvodnila! ;-O;-O;-O

0 0
možnosti

julie k.

9. 10. 2012 11:08
Havel ani Fenič vám nic nedluží!

Jestli máte problém s tím, že přejmenování letiště bylo za vaše peníze, tak se tím netrapte. Řekně si, že to bylo za peníze lidí, kteří si V. Havla vážili, a kterých rozhodně není tak málo, jak si myslíte. V. Havel byl viditelný ve veřejném prostoru už od roku 1963, kdy jeho Zahradní slavnost se stala přes noc významnou událostí světového divadelnictví. VH si pamatujeme z událostí okolo prvního nemarxistického časopisu Tvář, nebo z jeho vystoupení na IV. sjezdu čs. spisovatelů v červnu 1967. Připomínat Chartu nebo VONS asi nemá smysl, kdo nechce pochopit, nepochopí...  protože mu není dáno.

Když vám vadí  těch pár peněz za přejmenování letiště, tak si třeba připomeňte, co Havlovi dali Praze; palác Lucerna, který byl ve své době unikátní stavbou, stejně jako Barrandov (název skály nad Hlubočepy vymyslel rovněž otec V. Havla), barrandovské ateliéry a slavné Terasy, kam rád chodil i TGM. Úžasná, nadčasová architektura. Trochu pokory a slušnosti by vám rozhodně neuškodilo!

3 0
možnosti

evon

11. 10. 2012 13:26
Re: Havel ani Fenič vám nic nedluží!

No já nevím. Myslím, že jak byl V.Havel ve spoustě úhlů úžasný, tak byl zase v jiných nic moc, prostě asi jako spousta lidí měl své velké plusy, ale i mínusy. Přejmenovávat letiště nebylo nezbytné, kór když se v současnosti nedostává peněz na DALEKO DŮLEŽITĚJŠÍ VĚCI. A to, že někdo "vymyslí" název skály nad Hlubočepy, podle mně až tak extra velká služba lidstvu není a i kdyby jo, pro mě by to důvod k monstróznímu přejmenování letiště nebyl... Škoda že ti, co si to přejmenování tak stráááááášně moc přááááááááááli, si to taky nezafinancovali čistě ze svého? Mohla se uspořádat sbírka, například.

0 0
možnosti

dr.MENGELE

9. 10. 2012 10:59
pomník v havla

myslím že letisko je málo.najlepšie vidiet geniálnu ruku vodcu ked idem okolo prázdnej a rozpadajúcej sa zts ky v dubnici nad váhom alebo v detve.a rady nezamestnaných kvalifikovaných ludí pred uradmi práce.najlepšie by bolo premenovat slovenský zbrojársky priemysel na ZTS václava havla.a nad bránu dat heslo s filmu ,,proč?"-tak tohle sem já,tohle je múj finální produkt,tohle je múj podpis na tomto svete

0 0
možnosti

mak63

9. 10. 2012 10:55
nejsem pravdolakar

... ale neni nic snadnejsiho, nez se tak radikalne vymezit jako vy

to, ze z mych dani sly penize prave na prejmenovani letiste mi rozhodne vadi mene, nez se ztraceji napriklad v tunelu blanka nebo v asfaltu ceskych dalnic, jenze to neni to prave tema pro ziskavani karmy...ze?

0 0
možnosti

zajicek8

9. 10. 2012 10:34
Myslím,

že správnou odpovědí na pompézní pokus o zbožštění Václava Havla je nové pojmenování letiště, které se objevilo na Facebooku - Veškrnovo (vzor Šermetěvo, Domodědovo). Doufám, že se ujme.

0 0
možnosti

vimr

8. 10. 2012 22:00
Karma

A téměř slovo od slova podepisuji. Vytáčí mě, když si někdo zorganizuje nesmyslnou monstrakci a "diví se", že mu na ni nepřijde prezident a premiér. To už je fakt na Chocholouška.

8 0
možnosti

vic7859

8. 10. 2012 22:47
Re: Karma

R^R^

2 0
možnosti

davidsson

8. 10. 2012 19:39
Víte co?

Já navrhuji petici za přejmenování letiště v Praze na Letiště Járy Cimrmana. Seženu víc podpisů než Fefenič.

2 0
možnosti

Bota v lejnu, ale noha čistá

8. 10. 2012 21:00
Re: Víte co?

Jára Cimrman je bohužel (jak to tak vypadá) vyřazen ze všeho svobodného hlasování našeho lidu, protože by vše bez problémů vyhrál:-/ Stačilo hlasování o největšího Čecha...

2 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3583x
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl. Za vola se nepokládám, ale to neznamená, že jím pro někoho nejsem.