Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

smrtka.smrtici

24. 9. 2012 22:33
bude to znít asi divně

ale jak může někdo vědět, jak by to vypadalo bez těch organizací?? Jestli má někdo věšteckou křišťálovou kouli, tak běžte do TV a řekněte to všem!

Nechci tím obhajovat lití peněz do bezedné multikulti studny, ale je dost možný, že bez některých lidí (ne příjemci dotací, ale teréní pracovníci) by to tady vypadalo mnohem hůř. Smutný je, že ti, co by z těhle dotací měli mít nejvíc mají prd a nejvíc si nahrabou organizátoři a pseudoslužby ;-€

0 0
možnosti
VMPDJ

vezu maso pro doktora Jacksona

25. 9. 2012 3:01
Re: bude to znít asi divně

S cikany by to bez vsech tech organizaci a spolku nejspis vypadalo uplne stejne. Jejich chovani se nepodarilo zmenit ani cisarum, kralum a dalsim potentatum vybavenym veskerou moci. Nejake na eraru parazitujici spolky je nezmeni tim spise.

4 0
možnosti
S

stedrik

24. 9. 2012 21:10
já chci zase trest smrti

už za třetí krádež. Přídavky na děti jen jako odpočitatelný položky z daně z příjmu a žádný dávky v nezaměstnanosti bez práce. Myslím že by bylo brzo po problému i s těmi organizacemi.

5 0
možnosti
PS

alienated

24. 9. 2012 21:13
Re: já chci zase trest smrti

vy jste genius, vemte minista, hodíte se:)

0 0
možnosti
JV

MerylZ

24. 9. 2012 13:49
A výsledek

Skoro každý den se setkávám na sídlišti Černý most s provokacemi tohoto parazitujícího etnika, které nepracuje a žije z našich daní. Tím, jak je jich tu stále víc a víc, jsou stákle drzejší a agresívnější, takže soužití s nimi se pro ostatní obyvatele sídliště ČM stává utrpením.

6 0
možnosti
MP

nezbedalokii

24. 9. 2012 13:52
Re: A výsledek

já bydlel v jednom menším hradeckém "ghettu" a musím říct, že žádný problém a takto bych si to představoval i jinde. Ale nerozumím významu všech těch organizací. Dobře, deset bych jich pochopil, nebo v každém kraji jedno, ale přes sto???

3 0
možnosti
PS

alienated

24. 9. 2012 13:28
:)

tomu se říká objetivná názor:)

Validitu v článku má tabulka, vše ostatní je jen emocionální výlev člověka který se neobtěžoval pátrat po jediném projektu, po jediném výstupu z toho nepřeberného množství a přesto je přesvědčen o tom, že všechny peníze byly jen utopeny.

Ještě že to je jen blog a ne seriozní zpráva idnes:)

0 0
možnosti
MP

nezbedalokii

24. 9. 2012 13:34
Re: :)

blog je subjektivní, tedy můj názor :-)

Ale jakákoliv organizace může napsat svůj, kde ukáže, jak hezky hospodaří a je to :-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3583x
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl. Za vola se nepokládám, ale to neznamená, že jím pro někoho nejsem.