Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

evon

1. 6. 2012 18:30
ŹE ZROVNA CIKÁNI BY CHTĚLI TRESTAT LHANÍ,

tak to mě pobavilo nejvíc. Kolikrát lžou oni (např. o diskriminaci) a kolikrát my, co takhle nějaké srovnání, nebylo by? ;-D Navíc třeba ten kluk, co si "údajně" vymyslel ty akrobatické kousky na zábradlí 8.patra je JEŠTĚ DÍTĚ...!!! To cikáni nezohlední? Kdyby bílí měli žalovat každé cikánského výrostka, který lže a vymlouvá se: "Já to nebyl, já to nebyl...!!" museli by se zbláznit... ;-€ A tady - když si náhodou jeden "bílý" výrostek něco vymyslí - chce okamžitě pár vykutálených dospělých cikánů psát petice...?? ;-O - - - A to se říká, co se týče toho vymýšlení, kdoví jestli... :-P

3 0
možnosti

Smoking Lilly

1. 6. 2012 19:35
Re: ŹE ZROVNA CIKÁNI BY CHTĚLI TRESTAT LHANÍ,

Porad je mi divne, ze ten hoch nemel zadnou zlomeninu, pri padu obvykle neodchazi ledvina, mam pocit, ze je to hoax, ta druha vypoved.

1 0
možnosti

Besák

1. 6. 2012 15:14
SUPER

Krátké, výstižné, pravdivéR^

K tomu není téměř co dodat:-)

4 0
možnosti

hendrixx

1. 6. 2012 11:50
Pan Pipek si tu zase honí karmu

Kdosi na něho na ulici houkl a on by chtěl hned „zažalovat za osočení a pomluvu“ ;-D „Žádáte mnoho a nenabízíte nic“ - jedno voko nezůstane suchý. Přitom kromě požadavku, aby ze zmocněnce byl ministr, v dopise premiérovi nenacházím nic víc, než že zákony by se měly uplatňovat důsledněji. To asi měly a bez ohledu na to, kdo je právě porušuje, ne? Ale když už jste se, pane Pipku, ustanovil mluvčím „této země“ – co nabízíte vy ke zmírnění rasistických nálad? Čím chcete vy přispět k tomu, aby slušnej cikán (jsou i tací) nebyl diskriminovanej, když se uchází o práci? Nebo spořádaná cikánská rodina (jsou i takové), když hledá bydlení? Ve vašem případě by možná stačilo jen zmírnit frekvenci ufňukaných proticikánských článečků.

1 0
možnosti

Maková panna

1. 6. 2012 11:54
Re: Pan Pipek si tu zase honí karmu

RvRv8-o

1 0
možnosti

kelner

1. 6. 2012 10:45
Názor.

Doporučil bych zastavit příliv peněz všem t.zv. romským iniciativám a aktivitám. Jsem přesvědčený o tom, že nic nepřinášejí aní Romům ani neromům, jsou přínosem pouze pro Kocáby a spol. Zamezit osočování Romů z kriminality lze jediným způsobem. Zavést statistiku zločinnosti podle etnika, ať se EU z toho třeba zblázní. Pokud nějaká romská iniciativa ví, že Romové byli už devětkrát neprávem osočeni, je možné, že tuto statistiku vede a jistě ji dá ráda k dispozici.

18 0
možnosti

Lubomír H

1. 6. 2012 11:14
Re: Názor.

ANO s Vaším příspěvkem souhlasím, zejména s první větou. Jen dodám a garantuji všem, že podstatným způsobem ubyde tzv: rasistických kauz a hysterického jekotu o rasismu Důkaz: Novoroční nutná obrana před hodnými hochy, co šli popřát babičce. Hned se tam objevili podněcovači a začali to nesmyslně rozmazávat rasistickou notou ....

Důkaz č.2: Kostlán na ROMEA.CZ udělal jasnou rasistickou vraždu z následujícího - stará, prohulená a velmi tlustá cikánka dostala infarkt a zemřela při pohledu na skupinu skinů... /je to někde na romea, jsem línej to hledat/ 8-oRv

4 0
možnosti

Nubby

1. 6. 2012 10:37
Kdybychom se meli chovat jako Romove...

..."a branit se sami" kdykoli nam oni zpusobi nejakou ujmu, pak by tech zabodnutych sipu v hlave byly desitky tisic...

19 0
možnosti

veverka Chip

1. 6. 2012 10:34
říkám tomu vydřidušství

Všechny proromské agentura jen natahují ruce. Pár obcí už s nimi nechce ani jednat. Oni jen něco papírové zpracují, chtějí peníze, ale naplňovat co napsali už požadují po ostatních.

13 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3583x
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl. Za vola se nepokládám, ale to neznamená, že jím pro někoho nejsem.