Muslime, jeď vraždit do Sýrie a vrať se - pomůžeme ti!

     Přehnaný nadpis? Bohužel ne, toto je nabídka Dánska pro "jejich" muslimy. Ano, toho Dánska, které o víkendu zažilo útok na kavárnu a synagogu, kde celkově byli zavražděni dva nevinní.

     Evropa si neuvěřitelně koleduje a to již dlouhou dobu. Ukažme si v pár ukázkách vděčnost muslimů za to, že jim Evropa poskytla nový domov.

     DÁNSKO - tato země je k muslimům tak moc přátelská, že jim nabídla rehabilitační program. Pod tím si představte to, že odjede muslim do Sýrie, tam klidně může vraždit (těžko mu to zde dokáží), až se vyřádí, vrátí se zpět a Dánsko mu poskytne psychologickou pomoc a začlenění. Jak vláda sama přiznává - jedná se o metodu pokus - omyl.

     Míra hlouposti země: 100%

     VELKÁ BRITÁNIE - již od roku 2007 v této zemi oficiálně působí soudy, které soudí jen muslimské obyvatele na základě práva šaría. V roli soudců jsou i velice radikální muslimové a kontroverzní rozsudky klasické soudy nestačí kontrolovat. Příliv muslimů je stále větší a již v této zemi i vraždili.

     Míra hlouposti země: 90%

     FRANCIE - země, do které každý den připluje pár nových vyznavačů islámu. Krom toho, že si je tam nechají, je Francie často poznamenána řádění muslimů. ať už je to nedávné vraždění v jednom deníku, či každoroční pálení aut na sídlištích jako Novoroční folklór. Ale vláda má dobrou zprávu - zničených aut ubývá...uff.

     Míra hlouposti země: 100%

     NĚMECKO - naši sousedi, co k nim říci. Ty mají několik milionů muslimů, mají oficiální mešity a dokonce v nich šíří radikální myšlenky, které jsou oficiálně vystaveny na youtube.com. Muslimové v Německu tvrdí, že žena je podtvor, není rovna muži a jestli budou demonstrace proti Islámu, tak nálada může být místy "výbušná". A hlavní politička této země? Muslimové jsou kamarádi a jsou v pohodě.

     Míra hlouposti země: 90%

     A mohl bych pokračovat Belgií, Itálií, Španělskem...a to je asi ta nejsmutnější informace. Evropa dříve vysílala své chrabré vojáky chránit naše hranice proto, aby se sem muslim nedostal. V dnešní době si je sem zveme a pak nevěříme tomu, co za zvěrstva zde páchají (upálení těhotné, vraždy ze msty, terorismus).

     Za mě: ve světě je mnoho zemí, kde je Islám milovaným náboženstvím - klidně se složím na letenku všem muslimům a půjdu jim zamávat na cestu...ale v ČR, potažmo v Evropě - je nechci!

Autor: Martin Pipek | pondělí 16.2.2015 11:19 | karma článku: 39,63 | přečteno: 2259x
  • Další články autora
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3583x
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl. Za vola se nepokládám, ale to neznamená, že jím pro někoho nejsem.