Německý Islám - ženy zavřít doma, nebo je upálit či uškrtit?

     23. ledna Berlín - Islám zakazuje vycházet ženám z domu bez svolení muže. 26. ledna Berlín - muslimové ubodají a upálí těhotnou dívku. 30. ledna Německo - vyznavač Islámu uškrtí svou dceru ze cti, matka mu při tom pomáhá. Tak toto byl v rámci mírumilovného Islámu poslední týden měsíce ledna v roce 2015.

     Stále nechápu a asi nikdy nepochopím, jak někdo může považovat Islám za mírumilovné náboženství. Vždy když se něco stane (a že je to poslední dobou na denním pořádku), tak přijde někdo s tezí, že muslimů je přes miliardu a že těch špatných, těch co páchají ty největší zvěrstva, je tedy minimum. Ano, početně to tak opravdu vychází. Ale už nedodají, že další velká skupina z nich, s tímto zvěrstvem souhlasí, jen ho nepáchá. Ale i to je otázka času.

     Pamatuji dobu, kdy se jednou za měsíc ukázal ve zprávách případ, kdy daleko od našich hranic byla žena ukamenována jen proto, že si nechtěla vzít předem určeného muže (v rámci pravidel Islámu). Řekl jsem si: Hnus tohle, ještě že to není tady. Jenže doba se mění a Evropa je tak moc otevřená, že stále otvírá svou náruč stále více a více imigrantům - uprchlíkům a hrdě se plácá po ramenou, jak moc jsou humánní. A díky tomuto přístupu se mohu nyní dočíst, že:

     Pár kilometrů od našich hranic je hlásáno, že žena je podřadná, má být doma, sex bude vždy, když manžel řekne, nesmí si hledat práci bez svolení muže a dokonce, že nesmí odejít z domu, pokud nedostane svolení.

     Pár kilometrů od našich hranic ubodají a upálí těhotnou dívku proto, že si nechce své dítě nechat vzít.

     Pár kilometrů od našich hranic vlastní otec a matka uškrtí svou mladou dceru proto, že se chtěla provdat za někoho jiného, než ji vybrali rodiče.

     A TOTO SE STALO V JEDNOM TÝDNU KOUSEK OD NAŠICH DOMOVŮ.

     Islám do Evropy nepatří, jeho místo je tam, kde ho okolí ctí a líbí se jim jeho pravidla. Zde nemá tradici, zde se nám hnusí a máme z něj strach - a události posledních dnů ukazují, že oprávněně.

     A argument milovníků Islámu, že většina z nich jsou milí a umírnění? Ti co ubodali a upálili těhotnou a ti co uškrtili vlastní dceru - ti byli dle sousedů nenápadní a milí. Takže NE, nechci zde Islám!

Autor: Martin Pipek | pátek 6.2.2015 11:33 | karma článku: 41,32 | přečteno: 2569x