Martin Pipek

Šabatová: Muslimové jsou více než Češi. Pro ně pravidla neplatí

27. 08. 2014 11:15:34
Jedna muslimka porušila pravidla školy - chyba je na straně školy. Další zase neuměla otázku z maturity - chyba je na straně komise. Itálie žádá EU o pomoc s uprchlíky, protože jich jen tento rok dorazilo již přes 100 000, EU se o tom radí a peníze místo na posílení hranic posílá na začlenění menšin do společnosti... No přátelé, pokud už v něm nejsem, řítíme se do obrovského problému.

Na úvod je potřeba si uvědomit jednu věc - žijeme v Evropě, my konkrétně v ČR. Máme zde jistá pravidla, která musíme dodržovat, aby to tak nějak fungovalo. Pokud někdo pravidla nedodržuje, pak má být potrestán či vyzván k jejich dodržování, ať jde o kohokoliv. V tomto se doufám všichni shodneme.

Proto nechápu postoj naší (i když ona moc naše není dle jejich názorů) ombudsmanky.

Škola má jasně stanovený řád, kde je zakázané nosit pokrývku hlavy. Být tedy učitel a přijít mi do třídy floutek s čepicí na hlavě, požádám ho o sundání a dodržování pravidel. Přijít mi tam muslimka, udělám naprosto to samé. Nejde přeci o to, kdo je kdo a co vyznává, ale o rovnocenné zacházení a dodržování stanovených pravidel. Tečka. Rozdíl je, že floutek něco zamrmlá a pochopí, že to nemá dělat. Muslimka zalarmuje celou rodinu, jelikož ji diskriminujeme a ona stojí nad pravidlem školy. A co na to ombudsmanka?

Je důležitější ctít pravidla? Nebo je důležitější nadržovat Muslimům? Správná odpověď je: Muslimům. Ano, ombudsmanka pro ČR nadržuje náboženství z východu. Zajímavé, ale smutné a nebezpečné zároveň. Co když tato slečna, která vidí, jak je jednoduché dostát svého, či ta další, která si může opakovat maturu proto, že je taky muslimka, přijde na pohovor do zaměstnání, a když neuspěje proto, že je prostě hloupá a nemá na to, ale zahuláká, že je ro diskriminace muslimů, tu práci dostane? To fakt chceme klekat na kolena před muslimem a v naší zemi ctít jejich pravidla?

Já teda ne. Pokud jedu někam na dovolenou, tak prostuduju, jak se tam mám chovat a dodržuju to. Pokud se někam stěhuju a hodlám tam žít, opět se budu řídit jejich pravidlem. Já tam jsem host a ctím jejich zákony. Proč to tyto dívky nerespektují a ohánějí se diskriminací? Prd diskriminace! Nesmí se tam nosit šátek? Tak ho sundej nebo jdi tam, kde je povolen. Nedáš otázku u maturity, jelikož jsi hloupá? Tak se to příště lépe nauč.

Problém je, že pak přijde paní ombudsmanka a řekne, že pravidla neplatí pro všechny, ale máme je nastavit dle našich hostů. Zajímavé...

Autor: Martin Pipek | karma: 40.43 | přečteno: 2478 ×
Poslední články autora