Martin Pipek

"Vážení rodiče, výuka odpadá, muslimská učitelka byla ukamenována."

25. 03. 2013 13:23:26
Ví vlastně paní učitelka, do čeho to vstoupila? Je si vědoma toho, jaké postavení mají ženy, které vyznávají islám? Ví o právu Šaría? Pokud je její odpověď ano, pak bych jí výchovu svého dítěte nesvěřil...

Učitelka to může být opravdu výborná. Děti ji mohou opravdu milovat a kolegové s ní nemusí mít ani jeden problém - což je v naprostém pořádku, takto si představuji učitelku v mateřské školce, kam dávám své dítě. I ten šátek ať si má na hlavě, když se jí to líbí. Ale tady již nastává ten hlavní problém - co ten šátek znamená? Islám, paní učitelka se stala muslimkou.

Já vím, že spousta lidí je tolerantní, ať si šátek nosí, ať má náboženství jaké má, je přeci svoboda rozhodnutí. Tak to vnímáme ale MY! Pojďme se malinko podívat na situace, které hrozí paní učitelce, pokud bude dodržovat to, do čeho vstoupila.

Právní postavení žen - žena je podřízená muži. Když chce žena svědčit, počítá se její svědectví jen za poloviční. Budoucí manžel uzavírá smlouvu o získání ženy a dle toho jí také dá pořádné věno - žena se vlastně stává majetkem za určitou cenu. Jeli žena NEZLETILÁ, lze ji prodat i proti své vůli. Muž může mít až 4 ženy.

Paní učitelka tedy dobrovolně přiznává, že muž si ji může klidně koupit. Souhlasí i s tím, že muž je víc než ona a že ona má poloviční hodnotu při svědčení zločinu například. Pokud uvidí, že někdo provozuje nevěru a chce to nahlásit, tak nemá nárok, její hlas se v tomto případě nepočítá, nikdo ji poslouchat nebude, je to přece žena. A nakonec i bere v potaz i to, že může nezletilou nevinnou holčičku prodat nějakému chlípnému muslimovi.

Právo Šaría - trestné právo - tak jednak máte klasické zločiny proti člověku, ale máme zde i zločiny proti bohu, od kterých nemůžete opustit od stíhání, jelikož je to vůle boží. Na výběr tu máme bičování, sekání končetin, ukamenování, tresty smrtí. Nesmíte spáchat nevěru, opít se, krást. Což o to, zní to výchovně, ale ty tresty?

Pokud se tedy paní učitelka rozhodne, že by zkusila někoho jiného, mohou ji za to ukamenovat. Svědci? Stačí 4 muži, ženy nemají nárok vypovídat. Nebo někdy něco odcizí? Stačí veřejné práce? Ale kdeže, usekneme ruku a ona si to rozmyslí. Bude oslavovat důležitou událost a trochu se opije? Ne jen, že ji bude pekelně bolet hlava, ale ještě dostane 80 ran bičem.

A ať je svoboda víry jaká je, ať je svoboda slova jaká je, tak se omlouvám, ale ať si paní učitelka užívá "výhody" islámu tak, jak si jen přeje, pokud se vyžívá v tělesných trestech a ponižování svého ženského já, ale nechci, aby se mi dítě vrátilo ze školky, školy nebo odkudkoliv a řeklo - tatínku, koupíš mi šátek a já budu muslimka, vždyť je to přeci normální! Ne není to normální, dítě je lehce ovlivnitelné a náboženství na klasickou školku nepatří!

Autor: Martin Pipek | karma: 38.20 | přečteno: 2771 ×
Poslední články autora