39 tisíc měsíčně má sekretářka. Bilion korun je mu málo.

13. 02. 2013 20:06:06
O kom je řeč? Jeho jméno je Tomáš Úlehla, poslanec za ODS. Před pár měsíci se "proslavil" tím, že prohlásil, že 39 tisíc čistého je pro něj málo, že to berou sekretářky ředitelů a že on za to neuživí rodinu. Dnes navrhuje, aby možný bilion korun, který nejspíše zaplatí daňoví poplatníci za podporu fotovoltaiky, byl navýšen o další, naprosto nesmyslné, výdeje z našich kapes.

Kdo si nepamatuje jeho výrok, tak ho v rychlosti připomenu. Poslanci si měli odhlasovat zrušení zdanění jejich náhrad a přilepšit si tak až o 8 tisíc korun měsíčně. V dnešní době, kde všichni platíme jak mourovatí a na všem je daň, oni by si výhody, které jim proplácíme my, nedanili. Blbej nápad, že? No jak pro koho, protože pan Úlehla hlasoval právě pro zrušení, a když mu to neprošlo, tak se vztekal a říkal, že 39 tisíc čistého, které má, bere asistentka ředitele a že on z toho nemůže uživit rodinu.

Když se k tomu ještě vrátím, celkem by mě zajímalo, jak tedy uživí rodinu ona sekretářka se stejným platem, anebo třeba prodavačka, která má 10 tisíc čistého...a to jim nikdo neproplácí bydlení v Praze, telefony, jízdné...

A dneska, když se ukazuje, jak moc nás možná bude stát štědře dotované fotovoltaiky, přišel s dalším prohlášením, které je opět jak z jiné planety.

Už takhle nás bude stát, na našich daní, dotování solárního zločinu až BILION korun. Neuvěřitelná částka a o to horší, že ji budeme muset zaplatit my, kteří z této dotace máme jedno velké, podvodem zapáchající, lejno. Jestli vás štve, že si někdo na tomto napakoval neuvěřitelné peníze, že na tom někdo opravdu velkoryse vydělal, že je teď někdo díky tomu za vodou, pak věřte, že pan Úlehla je má nejspíše za chudáky, protože jim chce ještě více ulevit a naopak zatížit naše peněženky.

Rozhodl se, že by bylo správné, aby byla přijata úleva pro tyto "chudé" solárníky a to tím, že se nebudou muset postarat o solární panely, až doslouží svému účelu. Takže by to nejspíše spadlo na města, která by tyto ohyzdy naší krajiny převzala a ze svých peněz se postarala o jejich ekologickou likvidaci. Jen je tu malý zádrhel v tom, odkud mají města peníze. Od státu, že? A ten od koho? Z daní, že? A ty platí kdo? My. Tedy nejen že zaplatíme bohatou dotaci solárním baronům, ale ještě jim to za naše peníze uklidíme.

Já to nechápu, jak může mít někdo takto, a to bez prominutí, opravdu stupidní návrhy v dnešní době? Nejdříve si stěžuje, že nemá na uživení rodiny, že téměř 40 tisíc je prostě málo a pak přijde s tím, že někomu, kdo vydělal neuvěřitelné milion, budou rodiny, důchodci a další, kteří žijí od výplaty k výplatě, platit úklid jejich bordelu?

Myslete na to při tom při volbách a nechte pana Úlehlu spadnout nohama do reality, uvidíme, jak se mu to bude chtít ze svého platit, až se ocitne pryč ze zlaté klícky.

Autor: Martin Pipek | středa 13.2.2013 20:06 | karma článku: 48.33 | přečteno: 27627x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 1 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 22 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 14.24 | Přečteno: 263 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 18.67 | Přečteno: 451 | Diskuse

Olča Vodová

zdánlivě zadarmo

(svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...,svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...)

27.3.2024 v 21:18 | Karma článku: 5.14 | Přečteno: 111 | Diskuse
Počet článků 201 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3583
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl. Za vola se nepokládám, ale to neznamená, že jím pro někoho nejsem.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...